Vakantiehuis Les Combrailles

Vakantiehuis Les Combrailles

Onze volledig ingerichte gite “Les Combrailles” ligt op het terrein van Domaine Chameaux. Wil je genieten van de rust en de prachtige landschappen in de Auvergne, golfen in Neris-les-Bains, fietsen, wandelen of gewoon even lekker niets doen? Dan is onze gite een aanrader. Vindt u een compleet ingericht vakantiehuis voor max. 4 personen.

Na de entree komt u in de gezellige woonkamer / leef keuken. Achter deze ruimte vind je de ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.

Links van de woonkamer bevind zich een slaapkamer met een 2 persoons bed van 1,60 x 2,00m. Rechts bevind zich een slaapkamer met een 2 persoons bed van 1,60 x 2,00m. In deze kamer kan eventueel een extra bed worden geplaatst.

Voor uw inkopen kunt u terecht in het nabijgelegen Commentry of Neris les Bains  (kuuroord en golfbaan) en uiteraard kunt u altijd gebruik maken van de faciliteiten die onze Chambres d’hôtes Champeaux u biedt, zoals het zwembad, de jeu de boules-baan, de barbecue, etc.

Ook zijn een wasmachine en vaatwasser aanwezig.

De gite wordt enkel per week verhuurd en de prijs is gebaseerd op 2 personen.
Te huur: het gehele jaar, uitgezonderd juli en augustus.
Prijs: € 625,-

Voor elke persoon extra berekenen we € 125,- p.p.w.

Indien de gite 2 weken aaneengesloten wordt gehuurd, geven wij op de 2e week € 50,00 en bij 3 aanééngesloten weken op de 3e week € 75,00 korting.

Bovenstaande weekprijzen zijn inclusief:
– Bedlinnen (alle bedden zijn opgemaakt)
– Keukenlinnen
– Bbadlinnen
– Elektraverbruik (tot 10 kw/u per dag of 70 kw/u per week)
– In de winterperiode 1 kruiwagen hout voor de openhaard

Genoemde weekprijzen zijn exclusief:
– Verplichte eindschoonmaak ad € 50,00
– Verbruik elektra boven de 70 kw/u per week ad € 0,15 per kw/u

Annuleringsvoorwaarden

WhatsApp WhatsApp us