Vakantiehuis Auvergne

Vakantiehuis Auvergne

Inmiddels is ook onze gite “Auvergne” klaar voor verhuur. Wil je genieten van de rust en de prachtige landschappen in de Auvergne, golfen in Neris-les-Bains, fietsen, wandelen of gewoon even lekker niets doen? Dan is onze gite een aanrader. Rustig gelegen op een perceel van ca 1000m2. vindt u een compleet ingericht vakantiehuis voor max. 4 personen.

Op de begane grond vind je de grote leefkeuken met vaatwasser, een gezellige woonkamer, de hal met toilet en wasmachine.
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een extra kamer (geen daglicht), waardoor u, alleen op aanvraag, eventueel nog een extra persoon mee kunt brengen.

Aan de voorzijde van het huis vind je een landweggetje wat enkel nog door een boer en de postbode gebruikt wordt. Direct hieraan grenst de vrij gelegen tuin om heerlijk te kunnen ontspannen. Hier is tevens een nieuwe overkapping geplaatst waaronder u uw auto kunt plaatsen en tegelijkertijd blijft er dan nog meer dan genoeg plaats over, om met 4 personen, ‘overdekt’ te barbecueën.

Voor uw inkopen kunt u terecht in het nabijgelegen Commentry of Neris les Bains  (kuuroord en golfbaan) en uiteraard kunt u altijd gebruik maken van de faciliteiten die onze Chambres d’hôtes Champeaux u biedt, zoals het zwembad, de jeu de boules-baan, de barbecue-avond of om gewoon gezellig met de andere gasten ervaringen en tips uit te wisselen.

De gite wordt enkel per week, van zaterdag tot zaterdag, verhuurd en de prijs is gebaseerd op 2 personen.

Hoogseizoen:                                                                                              € 575,00
Laagseizoen (uitgezonderd feestdagen)                                              € 475,00

Voor elke persoon extra berekenen wij € 40,00 p.p.w.

Indien de gite 2 weken aaneengesloten wordt gehuurd, geven wij op de 2e week € 50,00 en bij 3 aanééngesloten weken op de 3e week € 75,00 korting.

Bovenstaande weekprijzen zijn inclusief:
-bedlinnen (alle bedden zijn opgemaakt)
-keukenlinnen
-badlinnen
-elektraverbruik (tot 10 kw/u per dag of 70 kw/u per week)
-in de winterperiode (laagseizoen) 1 kruiwagen hout voor de openhaard

Genoemde weekprijzen zijn exclusief:
-verplichte eindschoonmaak ad € 50,00
-verbruik elektra boven de 70 kw/u per week ad € 0,15 per kw/u
-verbruik stookolie (winterperiode), dit wordt in overleg nader bepaald.

Annuleringsvoorwaarden

WhatsApp WhatsApp us