hoogseizoen 2014 is alweer voorbij

hoogseizoen 2014 is alweer voorbij

Inmiddels is het alweer begin september en is het echte hoogseizoen weer voorbij. Even 4 dagen geen gasten om ons heen en daarbij ook weer even wennen aan ons samenzijn met “slechts” ons 2tjes. Geen wekker die moet worden gezet, geen uitgebreide ontbijttafel, geen gezellig geklets van de gasten om ons heen, geen uitzwaaien van vertrekkende gasten in de ochtend, kortom weer even vreemd om niemand om ons heen te hebben.
Maar natuurlijk genieten we wel van de andere dingen om ons heen; onze hondjes, de poezen, de ezel en het muildier, de kippetjes en niet te vergeten het prachtige zomerweer. Blijft heerlijk om op Champeaux te mogen vertoeven.
En nog steeds zijn we aan het nagenieten van het leuke zomerseizoen wat we weer achter de rug hebben. Zoals gezegd kwam het voorseizoen langzaam op gang maar het hoogseizoen 2014 heeft weer alle andere jaren overtroffen, wat hebben we het heerlijk druk gehad waarbij een aantal gasten vaak voor een langere periode (lees 2 weken) geboekt hebben.
En wat hebben we weer veel leuke mensen mogen ontmoeten en (inmiddels) ook vele vaste gasten weer mogen begroeten, in één woord: SUPERBE!!
En ondanks dat dit jaar qua weer een hele rare zomer was, heeft dit de pret hier op Champeaux niet mogen drukken. Vele gasten hebben elkaar tijdens hun eerder verblijf ooit hier ontmoet en zijn één grote familie geworden waardoor alles heel ontspannen en relaxt verliep, erg leuk om te zien en mee te mogen maken.

We willen iedereen bedanken voor wederom een geweldig seizoen en hopen jullie allemaal nog vaak hier terug te mogen zien!!!!!!

IMG_6480


Comments are closed.
WhatsApp WhatsApp us