Maart 2014

Maart 2014

Het is alweer een jaar geleden dat we nog iets hebben geschreven, dus tijd om weer eens “in de pen te klimmen”.

IMG_7955

In het voorjaar van 2013 kregen we onze nieuwste aanwinst: een echte pipowagen in onze huiskleur (blauw -wit). De binnenkant ziet er uit als een echte mamalou-wagen: alles van hout, prachtige omlijstingen met een verhoogd bed en zelfs een toilet en wastafeltje. Geweldig!

roulotte

Het seizoen van 2013 kwam langzaam op gang, waarschijnlijk door (nog steeds) de crisis en het hele slechte weer in het voorjaar. Zelden hebben we zo veel en zo lang regen gehad en waren dan ook heel benieuwd wat de zomer zou gaan brengen. Maar gelukkig, de goden waren ons goed gezind; vanaf half juni sloeg het weer ineens om naar prachtig zomerweer en de boekingen stroomden binnen en werd het een geweldig seizoen. Ook Balou heeft genoten van onze jonge gasten, want hij werd regelmatig door hen bereden en mee het bos ingenomen.

Balou en lisa
Balou en lisa

Door de drukte hebben we zelf bijna 3 maanden heerlijk in de roulotte (pipowagen) vertoefd en heeeeeeerlijk geslapen, weer een ervaring rijker. Samen met al onze gasten hebben we mogen genieten van een prachtige, warme en lange zomer en zelfs september en oktober waren nog 2 prachtige maanden met hoge temperaturen.

In oktober keerde de rust langzaam terug en werd het tijd voor “gezinsuitbreiding”.
Medio oktober zijn we Elmo op gaan halen in de omgeving van Macon. Elmo is weliswaar geboren in Nederland maar zijn eigenaartjes hebben een 2e huis in Macon, dus voor ons een ideale rit. Elmo is een kruising van een bordercollie met nog iets, niet helemaal duidelijk wat. Schat van een beest, heel leergierig en net zo knuffelig als Toby.

Elmo
Elmo

De rest van de wintermaanden (nou ja, een winter is het niet echt geweest dit jaar) hebben we benut om wat kleine klusjes te doen, genieten van alle mooie dingen om ons heen, een filmpje kijken, vrienden bezoeken, kortom alles doen waar we in de zomermaanden niet aan toe komen.
Dit jaar voor de verandering geen deadlines, alles op het gemakkie en ons langzaam klaarmaken voor het nieuwe seizoen wat er aan gaat komen. Kortom: genieten van ons leventje in la douce France!


Comments are closed.
WhatsApp WhatsApp us