2013 april

2013 april

balou mrt 2013 018

Het is 2 april 2013. De paasdagen zijn net voorbij en we hebben een leuke en gezellige week achter de rug met onze gasten. Vandaag zijn we weer helemaal alleen en het is steeds weer even wennen om maar 2 ontbijtbordjes klaar te zetten. Vandaag dan ook weer een normale dag met alledaagse dingen zoals de was draaien, de kamers poetsen kortom alle dingen om de kamers weer in staat van paraatheid te brengen. Ook weer even wat extra aandacht aan onze beestjes gegeven. 3 weken geleden is onze nieuwe aanwinst gearriveerd; de muilezel “Balou”. Voor Cheyenne even wennen, na 9 jaar alleen gestaan te hebben zag je haar denken “wat moet die rare snuiter in mijn wei???”. De eerste dagen heeft ze hem dan ook voornamelijk ontweken, af en toe haar kont toegedraaid en soms zelfs uitgehaald met haar achterpoten om duidelijk te maken wie de baas is. Balou liet het allemaal gelaten toe maar na een week haalde hij dezelfde capriolen uit. Nu zijn we 3 weken verder en vandaag hebben we voor de eerste keer mogen zien dat de liefde toch in de lucht hangt. Cheyenne en Balou naast elkaar, hoofden over elkaars rug en elkaar zachtjes bijten, geweldig om te zien! Dus dat komt helemaal goed!!

Ook gaan we eind deze week weer verder met het klussen. De laatste 2 kamers in het hoofdgebouw hebben we nu onderhanden waarbij inmiddels de badkamer helemaal klaar is en in 1 kamer de tegelvloer ook door ons saampies is gelegd. Nu nog de aangrenzende kamer (het wordt een dubbele (familie) kamer) waar we nog wel het één en ander te doen hebben. Maar we houden de moed erin en hopen eind april hiermee klaar te zijn.

Verder hebben we de afgelopen 2 maanden heel wisselend weer gehad en is de winter (net zoals in Nederland) blijven voortduren. Gelukkig hebben we gisteren en vandaag van een prachtig voorjaarszonnetje mogen genieten en duimen dat de lente dan toch eindelijk gaat inzetten.

Voor nu verder geen nieuws onder de zon, dus tot de volgende……


Comments are closed.
WhatsApp WhatsApp us