2011 en 2012

2011 en 2012

Inmiddels zitten we alweer in 2012 en is het lange tijd stil geweest op onze weblog. We hebben nu 3 seizoenen achter de rug en zijn verbaasd geweest over de hoeveelheid mensen die de weg naar Champeaux hebben gevonden. In ons gebouw hebben we 4 gastenkamers kunnen creeren en volgend jaar hopelijk de 5e, dus ook het klussen is nog steeds niet stilgevallen.

We kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen 3 jaar waarin we veel gasten hebben mogen ontvangen, genoten hebben van al hun verhalen en uiteraard ook van hun aanwezigheid. In 2012 hebben we zelfs een zoover-award mogen ontvangen waarin we verkozen zijn tot de 3e beste chambre d’hote van heeeeeel frankrijk, waar we dan ook erg trots op zijn.  Kortom, voor ons een hele goede keuze geweest om in Frankrijk ons leven voort te zetten en nog elke dag genieten we van ons bestaan hier!


Comments are closed.
WhatsApp WhatsApp us